NextSafetyGroup Vårt Erbjudande Lås och dörr automatik

Lås och dörr automatik

Det smidigaste sättet att säkra din egendom är att skaffa lås. Oavsett om du behöver ett mekaniskt lås med nyckel eller om du önskar ett motorlås för att automatisera öppningen. Alla dörrmiljöer ställer olika krav på hur sofistikerat ett lås behöver vara. Vi hjälper er i processen att välja ut lås som passar er verksamhet och ert behov. Allt från ett enkelt hänglås till avancerade motorlås eller de mekaniska låsen där du öppnar med nyckel. För att säkra upp ytterligare en nivå föreslår vi alltid att man kopplar sina dörrmiljöer mot ett passersystem och sedermera även till inbrottslarmet.

Digitala låssystem

Detta är en flexibel, anpassningsbar samt lättanvänd plattform där ni kan administrera samtliga fysiska nycklar och behörigheter från distans. Med en avancerad kommunikation mellan alla låsrelaterade enheter gör att alla lås kan snabbt och enkelt uppdateras från distans. Det går även att ha kontroll över behörigheter, senaste tid, tidsrestriktioner, listor med spärrade nycklar och händelseloggar i ett digitalt låssystem.

Dörrautomatik

Genom att investera i dörrautomatik så är det enkelt att välkomna besökare, guida och säkra gångtrafiken, bevara inomhusklimatzoner och säkra upp specifika områden i era lokaler. Med automatik får ni anpassningsbara och beröringsfria dörrsystem som kommer hjälpa er att förbättra tillgänglighet, säkerhet och energiförbrukning.

Kontakta gärna oss som arbetar på Next Safety Group

Robert Henricson
CEO

robert.henricson@nextsafetygroup.com
+46 70 600 2734

Joakim Reijs
COO

joakim.reijs@nextsafetygroup.com
+46 72 512 94 24