Vi är Enklare. Vi är Smidigare. Vi är Experterna. Och vi är Framåt.

Om oss

Ett modernt brand och säkerhetsföretag

Tillsammans med våra kunder så utvecklar vi ständigt vårt erbjudande för att möta dagens och morgondagens behov. För att bibehålla expertrollen inom brand och säkerhet försöker vi ständigt ligga i framkant när det gäller kompetens och teknisk utveckling. Kunden är alltid i fokus.

Kontakta oss
1991
Brandexperten grundades
2021
Brandexpertengruppen bildades. Smålands Brandservice ansluter till gruppen.
2022
Fler bolag ansluter till Brandexpertengruppen: Exting, Utvägen, Professionell Säkerhet, Svensk Brandkonsult m.fl.
2023
Brandexpertengruppen byter namn till Next Safety Group. Fler bolag ansluter.
2023
Next går in i Finland och förvärvar Wasasafe OY


Tillsammans med våra kunder så utvecklar vi ständigt vårt erbjudande för att möta dagens och morgondagens behov.

För att bibehålla expertrollen inom brand och säkerhet försöker vi ständigt ligga i framkant när det gäller kompetens och teknisk utveckling. Kunden är alltid i fokus.

Next Safety Group ökar sin närvaro på Svenska marknaden. Vi växer genom att förvärva bolag i geografiskt viktiga områden, eller där kunskapen är marknadsledande. Koncernen består idag av bolag inom både brand och säkerhet som Brandexperten, Smålands Brandservice, Exting, Utvägen, Svensk Brandkonsult, Professionell Säkerhet, Sydostbrand, Södertörns Brandtjänst samt ett flertal mindre lokala aktörer. Tillsammans bildar vi en grupp med företag som tillsammans kan erbjuda kunderna en kvalitativ helhetslösning. Vi tror starkt på att behålla den lokala närvaron och kunskapen om den lokala marknaden samtidigt som vi tillsammans blir starkare genom att nyttja varandras styrkor, geografi och kunskap. Genom denna kombination så tar vi också tillvara på den stora och viktiga kunskap som medarbetarna besitter samtidigt som det finns en möjlighet för de som arbetar inom Next Safety Group att utvecklas framåt.

Vi arbetar också med de bästa företagen i branschen. Med lång erfarenhet inom både brand och säkerhet så vet vi vilka samarbetspartners som håller den kvalitet som vi kräver, och att de besitter den specialistkunskap vi värdesätter.

Välkommen till Next Safety Group!

Våra jobberbjudanden

Next Safety Group är en ny utmanare inom Brand- och Säkerhetsbranschen. Med +160 anställda har vi vuxit till en nationell utmanare. Vi befinner oss i en ambitiös tillväxtresa och måna om att hitta kompetenta och drivna medarbetare! Vi finns över hela landet. Våra tjänster spänner från service- och installationstekniker, konsulter, projektörer, ingenjörer, till säljare, ledare och administrativ personal. Ett stort team med mycket hög energi och god stämning på arbetsplatsen. Vi erbjuder en utveckling för medarbetare som visar på det lilla extra. Välkommen med din ansökan!

Karriärsida

Nyheter

Här presenteras nyheter och pressrelease om vår grupp.

Läs alla artiklar

Kontakta gärna oss som arbetar på Next Safety Group

Robert Henricson
CEO

robert.henricson@nextsafetygroup.com
+46 70 600 2734

Joakim Reijs
COO

joakim.reijs@nextsafetygroup.com
+46 72 512 94 24

Alexandra Kronberg

Ekonomi

alexandra.kronberg@nextsafetygroup.com
+73 513 30 00

David Hedin

CSO (Chief Sales Officer)

david.hedin@nextsafetygroup.com